Toimistotarvikkeet perille toimitettuna

Toimistotarviketukku yrityksenä

Täysin kotimainen Toimistotarviketukku.fi toimittaa koko Suomen alueelle toimistotarvikkeet. Tuotevalikoimaamme kuuluu toimistotarvikkeiden lisäksi kahviotuotteet, toimistokalusteet ja toimiston sisustustuotteet. Miksi vaivautua itse hakemaan paperit, kahvit, tulostinmusteet ja maidot myymälästä, kun voit saada kaiken näppärästi perille toimitettuna? Säästät rahaa, työaikaa ja hermoja!

Verkkokauppamme palvelee yrityksiä ja yksityishenkilöitä! Maksutavoiksi tarjoamme jälkikäteen postitetun laskun ja kaikki suomalaiset verkkopankit. Verkkokauppamme ei vaadi rekisteröitymistä!

Toimistotarvikemyynnillämme ei ole myymälätiloja vaan toimitamme kaikki suoraan keskusvarastoltamme asiakkaalle. Tällä säästämme kiinteitä kustannuksia ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen hinnan. Kaikki meidän tilaukset toimitetaan perille saakka.

Toimistotarviketukku on kokonaan kotimainen palvelu, jota ylläpitää ja hallinnoi Owela Oy (2658992-5).

Owela Oy on Pieksämäkeläinen yritys, jonka ydinliiketoimintana on Toimistotarviketukku.fi verkkokaupan hallinnointi, ylläpito ja kehitystyö. Toimistotarviketukku.fi verkkokauppa-alusta on Luowa Oy:n ohjelmointi-osaamista ja tarjoamme mielellämme siihen perustuvia ratkaisuja myös muille yrityksille.

Sähköinen laskutusosoite
Verkkolaskuosoite: 003726589925001
Välittäjä: Enfo Oyj
Välittäjän tunnus: 003714377140
Laskutusosoite
Owela Oy
003726589925001
PL 508
02066 DOCUSCAN
Ostoskoriisi lisätty


Jatka ostoksiaSiirry tilaamaan